Stokke - lastenvaunut

Stokke omaa pitkän historian laadukkaiden ja skandinaaviseen makuun muotoiltujen lastentarvikkeiden valmistajana. Norjan Sunnmøresta vuonna 1932 alkunsa saanut Stokke on vakiinnuttanut asemansa perinteisen käsityötaidon ja modernisoituvan maailman vaatimuksiin vastaavat innovaatiot yhdistävänä merkkinä.

Stokken tarina alkoi korkealaatuisten skandinaavisten kalusteiden valmistamisella, mutta vuonna 1972 esitellyn legendaarisen Tripp Trapp -tuolin myötä yhtiön kehityspolku johti sen korkealaatuisten ja ajattomien lastentarvikkeiden valmistajaksi. Sellaisena suuri yleisö, ja etenkin monet lapsiperheet Stokken nykypäivänä tuntevat.

Stokke tuo perheenjäsenet yhteen

Stokken yritysfilosofia tähtää läheisten perhesuhteiden luomiseen. Tämän perustan varaan valmistetaan ja suunnitellaan kaikki mallistot, kehittyvän maailman ja muuttuvan ympäristön vaatimukset huomioiden. Stokken tuotteet tukevat vahvojen ja rakastavien ihmissuhteiden muodostamista lapsen ensimmäisistä elinpäivistä alkaen pitkälle lapsuuteen saakka.

Jokainen pienokainen tarvitsee yhteyden vanhempiinsa tunteakseen olonsa turvalliseksi ja rakastetuksi. Stokke on sitoutunut luomaan tuotteita, jotka vahvistavat tätä yhteyttä. Ergonomiset turvakaukalot ja laajan valikoiman turvaistuimet tekevät lapsen elämän alkutaipaleen turvalliseksi, ja helpottavat vanhempien arkea innovatiivisten käyttöominaisuuksiensa ansiosta.

stokke_xplory_rattaat_black-black_black-melange_1
stokke_trailz_ominaisuudet_6_

Käytettäväksi tehty

Ihmislähtöinen lähestymistapa suunnittelussa takaa sen, että turvaistuimet ja turvakaukalot ovat ergonomisilta ominaisuuksiltaan ja käyttömukavuudeltaan verrattomia. Hienostunut insinöörityö viimeistelee tuotekokonaisuuden teknisiltä ominaisuuksiltaan virheettömästi toimivaksi. Ainoastaan kaikkein korkealaatuisimmat materiaalit hyväksytään, jotta tuotteen turvallisuudesta ja kestävyydestä voidaan olla varmoja. Stokken tuotteet on tehty kestämään aikaa, eikä niiden klassisen ajaton muotoilu mene koskaan pois muodista

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman Stokke lastenvaunuja

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart