Silver Cross - lastenvaunut

Jo 1800-luvulta saakka toiminnassa ollut englantilainen Silver Cross on maailman vanhin lastenvaunujen valmistaja, jonka historiaan mahtuu ennennäkemättömän paljon vaiheita. Sukupolvi toisensa perään on aloittanut maailmaan tutustumisen Silver Crossin logolla varustettujen lastenvaunujen tai -rattaiden suojista. Yritys on tunnettu erityisesti korkealaatuisten, kauniiden ja innovatiivisten lapsille suunniteltujen tuotteiden konkarina, ja on tänäkin päivänä yksi alan ykkösnimistä.

Silver Cross on lastenvaunujen Rolls Royce

Äärimmäinen laadukkuus, huolellinen käsityö ja käytännöllinen design ovat peruspilarit, joiden päälle Silver Crossin toiminta on rakentunut alusta lähtien. Vuonna 1877 William Wilson kehitti maailman ensimmäiset modernit lastenvaunut, joissa yhdistyivät innovatiivinen jousitusjärjestelmä ja käänneltävä kuomu. Siitä lähtien merkkiin ovat vuosikymmenten aikana luottaneet tuoreet vanhemmat Euroopan kuninkaallisia myöten.

silver-cross-coast_pakettitarjous
silver-cross_pioneer_onyx_1__1

Ajan hermolla, perinteitä unohtamatta

Maine korkealaatuisen käsityöläistaidon ja designin osaajana kiiri nopeasti ympäri maailmaa. 1900-luvun puoliväliin mennessä yritys tunnettiin lastentarvikemaailman eksklusiivisimpien tuotteiden valmistajana, varsinaisena vaunujen ja rattaiden Rolls Roycena. Yritys ei kuitenkaan missään vaiheessa tuudittautunut menestystuotteidensa suosion varaan, vaan tuotekehitystä jatkettiin ja uusia mallistoja lanseerattiin modernisoituvan maailman tarpeisiin, sekä uusien sukupolvien vanhempien makua vastaavaksi.

80-luvulla tuoteperheeseen liittyivät kevyet ja helposti liikuteltavat lastenrattaat. Silver Cross Wayfarer oli uniikilla ja ennen näkemättömällä käännettävällä istuimella varusteltu malli, jota myytiin kaikkiaan yli 1 000 000 kappaletta.

Laatua jokaiselle perheelle

Nykypäivänä Silver Cross -lastenvaunuja ja -rattaita myydään yli 70 maassa. Edelleen Englannissa päämajaansa pitävä pitkän linjan asiantuntija jatkaa perinteikästä työtään innovatiivisten ja ensiluokkaisten lastentarvikkeiden valmistajana. Silver Crossilla ollaan ylpeitä siitä, että jo yli 10 miljoonaa vanhempaa on valinnut merkin lastenvaunut halutessaan tarjota lapselleen parhaan mahdollisen alun elämälle.

Lastenvaunujen ja -rattaiden lisäksi tarjolla on laaja valikoima erilaisia lisävarusteita lämpöpusseista hoitolaukkuihin, joiden avulla jokainen perhe saa räätälöityä matkantekovälineensä juuri omiin tarpeisiinsa ja vaihtuviin vuodenaikoihin sopivaksi.

silver-cross_wave_tandem-istuinosa-ja-istuinosa

Kuten Silver Crossin sanonta kuuluu, ei maailman parhaiden lastenvaunujen valmistamiseen ole olemassa salaisuutta. Tarvitaan vain 143 vuotta kokemusta, sekä parhaat ja testatuimmat materiaalit, loppu on lasten leikkiä!

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman Silver Cross lastenvaunuja

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart