Mountain Buggy - lastenvaunut

Elämää ilman rajoja

Mountain Buggyn legendaariset, kaikkiin maastonmuotoihin mukautuvat lastenvaunut ja -rattaat syntyivät vuonna 1992 ulkoilua rakastavan perheenisän yksinkertaisesta toiveesta – mahdollisuudesta nauttia luonnosta ja ulkoilusta yhdessä lapsen kanssa. 25 vuotta myöhemmin Mountain Buggy tarjoaa laajan valikoiman innovatiivisia ja palkittuja tuotteita, joiden avulla pikkulasten perheet voivat elää elämäänsä täydellä teholla ja ilman rajoja.
Vaikka tuotteiden suunnittelussa ja valmistusprosesseissa on otettu vuosikymmenten aikana suuria harppauksia eteenpäin, on Mountain Buggyn toiminnan seikkailunhaluinen ja innovatiivinen yritysfilosofia pysynyt tismalleen samana.

Mountain Buggy pyrkii olemaan alansa edelläkävijä

Kaikenlaiseen maastoon soveltuvat lastenvaunut ja -rattaat sopeutuvat nykypäivän vanhempien liikkuvaan ja monipuoliseen elämäntyyliin, pysyen silti uskollisina brändin historialle ja lähtökohdille. Jatkuvan tuotekehittelyn ja insinöörityön tuloksena on syntynyt ainutlaatuinen ”Mountain Buggy DNA”, jonka ansiosta koko tuoteperhe on rakentunut yhtenäisen laadun vakaalle perustalle. Hyvä ohjautuvuus, kestävyys, sopeutuvaisuus ja yksinkertaisuus yhdistävät kaikkia lastenrattaita ja -vaunuja. Rattaat ja vaunut kulkevat ketterästi pitkin ahtaita katuja, mutta ovat kevyet työntää myös epätasaisessa maastossa.

mountainbuggy_urbanjungle_vaunukopalla
new_visordown_hero_black

Tehty kestämään elämää

Mountain Buggyn tuotteissa maksimaalinen turvallisuus ja korkea suorituskyky yhdistyvät persoonallisiin yksityiskohtiin. Lastenvaunuissa ja -rattaissa käytetään ainoastaan parhaita ja kestävimpiä materiaaleja, ja sama laatuajattelu seuraa tuotteita valmistuksen alkumetreiltä aina asiakkaalle toimitukseen saakka.
Tarjoamalla laadukkaita ja vuodesta toiseen kestäviä tuotteita Mountain Buggy on kasvattanut vankan, maailmanlaajuisen asiakaskunnan, jolta saatavan palautteen avulla tuotteita kehitetään entistäkin parempaan suuntaan. Tavoitteena on kokonaisvaltaisen positiivisen kokemuksen tarjoaminen. Yritysfilosofian tavoite täyttyy, jos asiakas ensin rakastuu tuotteisiin ja niiden innovaatioihin, kokee saavansa tuotteesta rahoilleen vastinetta, ja lopuksi nauttii sen jokapäiväisestä käytöstä.

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman Mountain Buggy lastenvaunuja

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart