Cybex - lastenvaunut

Cybex -lastenvaunut ja -rattaat ovat modernien ja trendien matkassa pysyvien vanhempien pelastus. Rattaiden suunnittelussa on turvallisuusseikkojen lisäksi keskitytty vahvasti etenkin käytännöllisyyteen tyylikkyydestä tinkimättä, ja juuri nämä ominaisuudet tekevät Cybexin lastenvaunuista parhaan mahdollisen vaihtoehdon urbaanimpaankin elämäntapaan. Brändin ja tuotekehityksen sydän on uniikin muotoilun, ehdottoman turvallisuuden, korkean laadun ja jokapäiväistä elämää palvevan toiminnallisuuden kokonaisuus. Innovatiivinen ote jatkuvaan tuotekehitykseen ja palveluvalmiuden parantamiseen on taannut yritykselle paikan alan ehdottomalla huipulla. Tuore lähestymistapa on auttanut sitä rikkomaan rajoja, joita muotoilun on koettu aiheuttavan turvallisuudelle ja toiminnallisuuksille.

Kasvaa lapsesi mukana

Cybex Priam -malliston lastenvaunut ja -rattaat on suunniteltu palvelemaan lasta ja vanhempia kaikissa arjen eteentuomissa tilanteissa. Klassiseen ja selkeälinjaiseen runkoon on saatu yhdistettyä ominaisuuksia, jotka yhdessä erilaisten lisävarusteiden kanssa kykenevät vastaamaan kaikkiin perheen tarpeisiin lapsen ensimmäisten vuosien aikana.

Laadukkaiden ja monipuolisten lastenrattaiden ja -vaunujen ohessa pystytään vanhemmille tarjoamaan täydellisen yhteensopiva 3-in-1 ratkaisu, joka mukauttaa runko-osan kolmeen eri käyttötarkoitukseen. Vaunukopan kanssa runko muuntautuu lastenvaunuksi, turvakaukalolla varustettuna travel-systemiksi ja lapsen varttuessa lastenrattaina, joiden matkustussuuntaa voidaan muokata.

 

 

cybex_eezy_s_matkarattaat
cybex_priam_lastenvaunut_lite

Cybex e-Priam - älykäs ja intuitiivinen

Markkinoille on tuotu myös sähköavusteiset lastenvaunut, joissa vallankumouksellisen älykäs uutuustekniikka kohtaa ylellisen suunnittelun.

Cybexin e-PRIAM lastenvaunuilla matka taittuu kevyesti mäkiä ylös ja alas, ja ne mukautuvat tarvittaessa saumattomasti haastavampaankin maastoon, kuten hiekka-, sora- ja mukulakiviteille. Sähköavusteisissa vaunuissa raskaskin kuorma muuttuu kevyeksi, kivinen tie sileäksi ja mahdottoman korkeat mäet tasaiseksi. Lastenvaunujen sähkömoottori auttaa sinua juuri silloin kun sitä eniten tarvitset!

E-Priam -lastenvaunut soveltuvat käytettäviksi heti pienokaisen syntymästä asti ja ne mukautuvat matkustustyylin tarpeisiin ja vaatimuksiin lapsen kasvaessa. 

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman Cybex lastenvaunuja

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart