Bugaboo - lastenvaunut

Bugaboo – jokapäiväiseen käyttöön, koko elämän ajaksi

Bugaboo on yritys, jonka innovatiivinen ote suunnitteluun, tuotteiden helppokäyttöisyys, materiaalien laadukkuus, ja lisävarusteiden ja värivaihtoehtojen rajattomat yhdistelymahdollisuudet ovat resepti menestyksen takana.
Vuonna 1994 perustettu yritys on tuonut markkinoille täysin ainutlaatuisen lastenvaunujen ja -rattaiden tuoteperheen, jota vanhemmat ympäri maailmaa rakastavat. Suosion taustalla ovat saumattomasti käsi kädessä kulkeva tyylikkyys ja käytännöllisyys.

Bugaboon missiona on yrityksen alusta lähtien ollut mahdollistaa ja auttaa pikkulasten vanhempia liikkumaan vapaammin. Lastenvaunut ja -rattaat on suunniteltu keventämään raskasta lapsiperhearkea ja muuttamaan jokainen päivä tarinoita ja muistoja kerryttäväksi seikkailuksi.


Korkeat laatuvaatimukset ovat Bugaboolle itsestäänselvyys. Tuotteita suunnitellaan, kehitetään, testataan ja valmistetaan sillä periaatteella, että valmis tuote myös kestää käyttöä pitkään ja uskollisesti. Lastenvaunuissa ja -rattaissa, sekä niiden lisätarvikkeissa käytetään parhaita materiaaleja, ja niiden mahdollisesti rikkoutuvien osien vaihtaminen on tehty helpoksi, jotta kokonaan uuden tuotteen hankkiminen ei ole tarpeellista. Tällä mentaliteetilla yritys kantaa kortensa kekoon myös kestävän kehityksen ja ympäristön puolesta. Pitkäikäiset tuotteet ja helposti vaihdettavat varaosat pistävät kampoihin kertakäyttökulttuurille.

bugaboo-track-collection_donkey2-mono

 

  1. Ympäristövaikutusten minimoiminen on tärkeässä osassa. Tämä tavoite kattaa kaiken Bugaboon toiminnassa mukana olevan, kuten pakkaukset, logistiikan, toimistot, kaupat ja varastot. Tavoitteena on saada pakkaamisen ympäristövaikutukset nollatasolle, ja minimoida tuotannosta syntyvän jätteen määrä.

  2. Fiksumpien liiketoimintakonseptien avulla toimintaa kehitetään jatkuvasti kestävämpään suuntaan. Lastenvaunujen vuokrauspalvelun testaaminen ja materiaalien eliniän pidentäminen ovat esimerkkejä tällaisista innovaatioista.
bugaboo_bee5_rattaat

Bugaboo lastenvaunut ja lastenrattaat ovat kestävä ja ympärisöystävällinen valinta

Toimintamalli rakentuu kuuden pilarin varaan, joiden ansiosta yritystoimintaa pystytään harjoittamaan vastuullisesti ja parempaa maailmaa rakentavasti. Nämä kuusi tukipilaria ovat:


  1. Tuotesuunnittelu, joka tähtää mahdollisimman pitkäikäisiin tuotteisiin. Pitkä elinkaari ja helposti vaihdettavat varaosat takaavat sen, että tuote kestää ja palvelee vuodesta toiseen. Valmistuksessa käytetään yhä enenevissä määrin myös kierrätysmateriaaleja.

  2. Materiaalien valinta ja tuotanto on järjestetty niin, että kaikki tuotteissa käytetyt materiaalit tuotetaan ja käsitellään kestävän kehityksen periaatteita noudattaen, turvallisissa ja ihmisoikeuksia kunnioittavissa olosuhteissa. Tuotantoketjua valvotaan ja pyritään parantamaan jatkuvasti, ja tuotteet valmistetaan Bugaboon omassa tehtaassa.
bugaboo-cameleon3-fresh
  1. Tekijät työn taustalla. Tarjoamalla inspiroivan, avoimen ja eläväisen työympäristön kaikille työntekijöilleen ympäri maailmaa Bugaboo haluaa osaltaan tukea monimuotoisuutta ja luoda positiivisempaa ja kunnioittavampaa maailmaa. Lähettiläät tarjoavat työntekijöille inspiroivia puheenvuoroja ja tuovat esiin tärkeitä asioita ruohonjuuritasolta johtoportaaseen saakka.

  2. Yhteisöjen auttaminen voittoa tavoittelemattomia organisaatioiden tukemisella ja vapaaehtoistyöllä on kiinteä osa Bugaboon filosofiaa. Lahjoituksilla ja vapaaehtoistyöllä tuetaan ja inspiroidaan tulevia sukupolvia tekemään jatkossakin innovaatioita, jotka ovat maapallolle hyväksi.

Vaunu-aitan kattavasta valikoimasta löydät muun muassa Bugaboo Bee5Bugaboo FoxBugaboo Cameleon3 ja Bugaboo Donkey mallistot.

 

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman Bugaboo lastenvaunuja

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart