Britax - lastenvaunut

Pitkin perintein lastentarvikkeita valmistava Britax on tuttu pienten lasten vanhemmille jo yli 40 vuoden ajalta. Se tunnetaan toisinaan myös nimellä Römer. Tämä juontaa juurensa vuoteen 1978, jolloin englantilainen Britax ja saksalainen Römer yhdistivät voimansa. Tämän jälkeen tuotevalikoimaan ovat liittyneet myös Brion suositut rattaat, joita valmistetaan nykyisin Britaxin nimellä.

Pitkien perinteiden Britax

 

Britax on koko historiansa ajan panostanut tuotteiden turvallisuuteen, sekä lapsen että vanhemman näkökulma ja tarpeet huomioiden. Aikaa, vaivaa ja kustannuksia ei ole säästelty parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Tällä mentaliteetilla on saatu aikaan tuotteita, jotka ylittävät lainmukaiset vaatimukset käyttö- ja turvallisuusominaisuuksiltaan. Eurooppalaisten juuriensa perintönä yritys on sitoutunut pysymään syntysijoillaan ja valmistamaan tuotteensa Euroopassa.

smile-ii
britax_b-motion_3_plus__1_

Lastenvaunut ja -rattaat jokaiseen makuun

 

Tuotevalikoimasta löytyvät sekä mukavat lastenvaunut, että ketterät ja kevyet lastenrattaat. Rattaat ovat tyypillisesti vaunuja kompaktimpi vaihtoehto, mutta eivät muilta ominaisuuksiltaan jää niiden varjoon.

Sekä lastenrattaat, että lastenvaunut on varustettu vaakatasoon kääntyvällä selkänojalla. Rattaisiin on lisäksi saatavilla kantokoppia, jolloin myös rattaat soveltuvat vastasyntyneelle pikkuiselle elämän ensimmäiseksi kulkupeliksi. Lastenrattaissa on huomioitu lasten nopea kasvu ja kehittyminen. Siksi valikoimaan kuuluu rattaita, joiden käyttökapasiteetti riittää aina 20 kiloon asti.

Lastenvaunut kaikenlaisiin käyttötarpeisiin

 

 

Useat Britaxin lastenvaunut ja -rattaat
soveltuvat matkustusjärjestelmäkäyttöön, sillä ne on
varustettu CLICK & GO® -liittimillä. 

Yhteensopivuus sekä pehmeiden, että kovien kantokoppien kanssa mahdollistaa mukavan vaakatasossa matkustamisen vastasyntyneelle myös liikkeellä ollessa.
Britax valmistaa lastenrattaita myös ulkona viihtyville ja urheilullisille perheille. Sekä tasaiseen kaupunkimaastoon, että töyssyisemmille maalaisteille soveltuvat rattaat tekevät lenkille lähtemisen helpoksi vaikeakulkuisessakin maastossa. Lastenrattaita on varusteltu ilmatäytteisillä pyörillä ja mukavalla jousituksella, jolloin rattaita on helppo hallita erilaisissa maastoissa matkustusmukavuuden kärsimättä. Näin perheen pienimmätkin pääsevät turvallisesti mukaan aktiiviseen arkeen elämänsä alkumetreistä lähtien.

holiday-matkarattaat-britax

Vaunu-aitasta löydät myös Britax Römer Premium Line -tuotteet, jotka ovat saatavilla ainoastaan valituilta jälleenmyyjiltä. Poikkeuksellisen muotoilun ja käyttömukavuuden, sekä korkeimman laadun ja alan uusimpien tuulien lippulaivat palvelevat moitteettomasti sekä rattaissa matkustavaa pienokaista, että käsittelystä vastaavaa aikuista.

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman Britax lastenvaunuja

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart